Дейзи Технолоджи ЕООД

гр. София
Адрес:
1113 София, ул. Тинтява 15
факс:
+359/ 2/962 42 22
уебсайт:
e-mail:
телефон:
+359/ 2/960 71 41
ЕИК:
121081166

Дейзи Технолоджи ЕООД е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти. Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и др. Дейзи Технолоджи има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, включваща няколко стотин свои представители.

Повече от 15 години Дейзи Технолоджи присъства активно на пазара на фискални устройства в България, печелейки доверието на своите клиенти и партньори.

Високото качество и добрите цени на продуктите на Дейзи Технолоджи ги прави едни от най-търсените, както в България, така и по света. В момента фирмата е №1 производител на електронни устройства в България. Дейзи Технолоджи е най-големия износител на фискални устройства и електромери в Югоизточна Европа и бившите Съветски Републики, Африка, Близкия изток и Азия.

Разнообразната продуктова номенклатура дава на фирмата възможност да отговаря на всички нужди и изисквания на клиентите си. Това съчетано с опита и професионализма на служителите й, както и обширната тестова база, материални ресурси и специализирана апаратура печелят ежедневно доверието на партньорите й.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Иванчо пита вкъщи: - Тате, как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата и подхвърля: - Защо мълчиш? Детето се интересува!..
На този ден 01.04   527 – Начело на Византия застава Юстиниан I 1572 – Група протестантски пирати превзема град Брийле. 1579 – Основан е университета във Вилнюс. 1657...