ВУЗФ разкрива три нови магистърски програми на бъдещето

03.06.2019 | 12:40
по статията работи: econ.bg
Висшето училище по застраховане и финанси ще открие новата учебна 2019/2020 година с три нови магистърски програми, ориентирани към изграждане на специалисти за професиите на бъдещето – посока, която ВУЗФ следва от години
ВУЗФ разкрива три нови магистърски програми на бъдещето
Снимка: ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси ще открие новата учебна 2019/2020 година с три нови магистърски програми, ориентирани към изграждане на специалисти за професиите на бъдещето – посока, която ВУЗФ следва от години. От есента стартират магистратурите “Фасилити мениджмънт и управление на недвижимата собственост“, „Е-търговия и екосистема на логистичните и доставни процеси“ и „Бизнес и мениджмънт трансформация в четвъртата индустриална революция“. Паралелно с изучаване на конкретните сфери, всяка от трите магистратури ще се фокусира и върху изграждане на специални „меки“ умения, които редица световни организации са определили като критично важни за успеха и реализацията ни в следващите 10 години.

Академичната подготовка в програмата „Фасилити мениджмънт и управление на недвижимата собственост“ се базира на най-модерните съвременни модели и теории и включва солидно практическо обучение в реална среда. В магистратурата ще се наблегне върху изучаването на процесите по управление на имоти и имотни портфейли, съоръжения, хора и процеси, които са в основата на работата на фасилити и пропърти мениджъра. Студентите ще имат възможност да се учат и да натрупат ценен опит от преподаватели, които са изявени професионалисти от бранша, както и да посещават различни сгради в рамките на обучението. 

„Е-търговия и екосистема на логистичните и доставни процеси“ е първата по рода си магистърска програма в България и една от първите в региона . Тя ще подготвя кадри за перспективната област на електронната търговия – един изключително динамичен дигитален сегмент, който тепърва ще генерира работни места и нови възможности за бизнес. В нея ще се изучават както фундаментите на електронната търговия – бизнес моделите, каналите за продажба и задължителните елементи при продажби онлaйн, така и стъпките при създаването и управлението на онлайн магазин. 

Третата нова магистратура - „Бизнес и мениджмънт трансформация в четвъртата индустриална революция“, включва богата палитра от дисциплини, които да изградят  у студентите ценни умения при управлението на човешки ресурси, на конфликтни ситуации, водене на преговори, стратегическо развитие, бизнес планиране и много други. В обучението са заложени симулации и игрови методи, при които учащите ще бъдат поставяни пред разрешаването реални бизнес казуси. Това е и един от най-иновативните и ефективни преподавателски методи в световен мащаб. 

Приемът за програмите вече е открит и ще продължи до 15 октомври. Междувременно ВУЗФ е и в активна кандидатстудентска кампания. Повече за бакалавърските и магистърските програми на университета може да откриете на обновения уебсайт www.vuzf.bg, както и в социалните мрежи на университета (Facebook и Instagram).

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 04.08   1693 г. – Смята се за датата на създаването на шампанското от бенедиктинския монах Дом Периньон. 1704 г. – Войната за испанското наследство: Гибралтар е...