Еврокопи ООД

Лице за контакти:
Крум Мишев
Адрес:
гр. София, ул. проф. Хр. Вакарелски 13-А
телефони:
+359/ 88/778 77 90, +359/ 2/862 30 37
e-mail:
уебсайт:
ЕИК:
175218124

Фирма ЕВРОКОПИ ООД е оторизиран партньор на световноизвестните компании XЕROX Ltd. и BROTHER Ltd. за търговия и сервиз на широкоформатни инженерни машини, мултифункционални устройства, принтери, скенери, плотери, резервни части и консумативи за тях. ЕВРОКОПИ е част от преструктуриралата през 2007г. компания БАЛКАНКОПИ с повече от 20 години трайно присъствие на българския пазар. Благодарение на ползотворното сътрудничество с КСЕРОКС БЪЛГАРИЯ ЕООД и висококвалифицирания екип от сервизни специалисти, ЕВРОКОПИ предлага широк спектър от технологични решения. На дългогодишните си партньори ние от ЕВРОКОПИ предлагаме гъвкави програми за търговските и сервизни услуги в зависимост от натоварването и потребностите. През последните години направихме решителни стъпки за по-пълно задоволяване на клиентските потребности в условията на динамичното развитие на IT пазара. За осъществяване на поставените цели спомага и широката агентска мрежа в цялата страна. Ние от ЕВРОКОПИ сме мотивирани да отговорим на изискванията на най-взискателните си клиенти с висока квалификация и професионализъм.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 05.10   610 г. – Състои се коронацията на византийският император Ираклий. 869 г. – В Константинопол е открит Всехристиянски църковен събор, който продължава до 28...