Заповед № ЗМФ-23 от 8 януари 2004 г.

МФ

Държавен вестник брой: 5

Година: 2004

Орган на издаване: МФ

Дата на обнародване: 24.08.2005

На основание чл.2а и чл.5, ал. 4 от Закона за корпоративното подоходно облагане утвърждавам:
1. Образец на декларация по чл.2а, ал. 1, т. 1 и ал. 4 от Закона за корпоративното подоходно облагане за хазартните игри "тото", "лото" и "залагане върху резултати от спортни състезания или върху случайни събития" - Образец № 1, съгласно приложението.
2. Образец на декларация по чл.2а, ал. 1, т. 2 и ал. 4 от Закона за корпоративното подоходно облагане за хазартните игри "лотария", "бинго" и "кено" - Образец № 2, съгласно приложението.
3. Образец на декларация по чл.2а, ал. 1, т. 3 и ал. 4 от Закона за корпоративното подоходно облагане за хазартните игри, при които стойността на залога за участие се изразява в увеличената цена на телефонна или друга телекомуникационна връзка (за организаторите на хазартни игри) - Образец № 3, съгласно приложението.
4. Образец на декларация по чл.2а, ал. 3 от Закона за корпоративното подоходно облагане за хазартните игри, при които стойността на залога за участие се изразява в увеличената цена на телефонна или друга телекомуникационна връзка (за лицензирани телефонни или телекомуникационни оператори) - Образец № 4, съгласно приложението.
5. Образец на ежедневен отчет за получени и изплатени суми за участие в хазартна игра и образец на ежемесечен отчет за получени и изплатени суми за участие в хазартна игра съгласно приложението.

Приложение (pdf)

Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив