Заповед № 330 от 10.03.2006 г. за поставяне незаличим знак на челата на необработен дървен материал

НУГ към МЗГ

Държавен вестник брой: 32

Година: 2006

Орган на издаване: НУГ към МЗГ

Дата на обнародване: 27.04.2006

На основание чл.5, ал. 3 от Устройствения правилник на Национално управление по горите във връзка с чл.62б, ал. 2 от Закона за горите нареждам:
I. При класифициране на необработен дървен материал по качество след определяне на съответствието към някой от класовете по чл.98г, ал. 6 ППЗГ на челата на материалите да се поставя незаличим знак, както следва:
1. При съответствие на материала с клас А/ЕИО по чл.98г, ал. 6, т. 1 ППЗГ да се поставя за знак буквата А с бяла блажна боя и височина на знака до една трета от диаметъра на челото.
2. При съответствие на материала с клас В/ЕИО по чл.98г, ал. 6, т. 2 ППЗГ да се поставя за знак буквата В с бяла блажна боя и височина на знака до една трета от диаметъра на челото.
3. При съответствие на материала с клас С/ЕИО по чл.98г, ал. 6, т. 3 ППЗГ да се поставя за знак буквата С с бяла блажна боя и височина на знака до една трета от диаметъра на челото.
Не се поставя знак на челото на необработен дървен материал при класифициране по размери и определяне на съответствие с някой от класовете и/или подкласовете за размери.
II. Контрола по изпълнението на заповедта възлагам на главния секретар на НУГ.

Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив