Пощенска банка разширява мрежата си центрове "Моменто" в страната

25.06.2019 | 15:30
по статията работи: econ.bg
Четири нови обекта за експресно потребителско кредитиране отварят врати в Бургас, Варна, Пловдив и София
Пощенска банка разширява мрежата си центрове "Моменто" в страната

Пощенска банка откри 4 нови центъра за експресно потребителско кредитиране „Моменто“. Модерните обекти, в съответствие с концепцията на бранда, отново се намират на топ локации – в едни от най-посещаваните търговски зони в Бургас, Варна, Пловдив и София, и работят всеки ден с удължено работно време.

С новите 4 центъра обектите за експресно потребителско кредитиране „Моменто“ в цялата страна вече са 13. Брандът предлага и допълнителна иновативна услуга за удобство на клиентите – мобилен център, който се позиционира по график в различни големи бизнес сгради. Чрез нея потребителите имат възможност да получат професионална консултация и банков продукт в рамките на минути – на работното си място.

Излизането на „Моменто“ извън София е част от стратегията на Пощенска банка за постоянно разрастване на иновативните ѝ канали за контакт с клиентите и предоставяне на най-добрите решения, съобразени с техните нужди. Разширяването на мрежата е в отговор на търсенето от потребителите на удобство, бързина, индивидуален подход и все повече дигитални услуги. Именно затова Пощенска банка създаде преди две години концепцията за „Моменто“ и целенасочено инвестира в този тип специализирано обслужване в сегмента на потребителското кредитиране. Успехът ѝ се дължи на факта, че тези центрове предоставят бързо финансиране за големи суми – до 40 000 лв., при това при нормални за банковия пазар цени, достъп до модерни банкови услуги, консултация от висококвалифицирани специалисти и отлично обслужване.

Пощенска банка разширява и портфолиото от продукти и услуги, които се предлагат в центровете „Моменто“. Клиентите ще могат да получат там вече и информация за жилищни кредити, пенсионни фондове и застраховка на дом и имущество. В тях потребителите удобно могат да кандидатстват за потребителски кредит до 40 000 лева в рамките на максимум 40 минути, както и да се възползват от атрактивния потребителски кредит „Моменто“, който е без допълнителни изисквания: без такса за кандидатстване, без изискване за превод на работна заплата, без задължителни застраховки и без такса за разплащателна сметка, обслужваща кредита.

„От старта си „Моменто“ се доказва като предпочитан от клиентите канал за общуване с банката, тъй като е близо до тях, предлага им специални експресни продукти, улеснени процедури за финансиране, модерен дизайн и екип от експерти, който да ги консултира. Сред основните му предимства е, че клиентите могат да заявят там бързи кредити за по-големи суми и при много добри условия. След успеха на концепцията в София, сега отваряме центрове „Моменто“ и в най-големите градове – Варна, Бургас и Пловдив, като планираме регионалното ни разрастване да продължи. Освен това обогатяваме значително продуктите и услугите, които предлагаме там. С тази още по-богата гама от възможности ще подобрим потребителското изживяване в контакта с нас, което е основната ни цел“, коментират от Пощенска банка.

Новооткритите центрове „Моменто“ се намират в:

Бургас, Mall Galleria, ниво 0, ул. „Янко Комитов“ №6, работно време: от 10.00 ч. до 22.00 ч.

Варна, Grand Mall Варна, ниво -2, ул. „Андрей Сахаров“ №2, работно време: от 10.00 ч. до 22.00 ч.

Пловдив, Mall Plovdiv, ниво 0, ул. „Перущица“ №8, работно време: от 10:00 ч. до 21:00 ч.

София, The MALL, ниво -2, бул. „Цариградско шосе“ №115, работно време: от 10:00 ч. до 22:00 ч.

Повече информация за центровете и условията на предлаганите в тях банкови продукти и услуги можете да откриете на www.postbank.bg.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 04.07   1776 г. – На континентален конгрес във Филаделфия е подписана американската Декларация за независимост, която обявява, че Тринадесет колонии престават да бъдат част...