Cargotec България грабна приза “Стартъп на годината"

28.05.2019 | 12:40
по статията работи: econ.bg
Cargotec България спечели престижната награда “Стартъп на годината” на първия регионален форум за Югоизточна Европа на компании от технологичния сектор и сектора на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност – SEE Innovation, Technology and Sourc
Cargotec България грабна приза “Стартъп на годината"
Снимка: Cargotec

Cargotec България спечели престижната награда “Стартъп на годината” на първия регионален форум за Югоизточна Европа на компании от технологичния сектор и сектора на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност – SEE Innovation, Technology and Sourcing Summit. Организатор на събитието е Българската аутсорсинг асоциация (БАА), професионална организация на бизнеса, която подкрепя компаниите и им помага да се справят с настоящите предизвикателства в бизнес средата, насърчава конкуренцията в сектора и създава благоприятна среда за привличане на чуждестранни инвестиции в българската икономика. Миналата година Cargotec Bulgaria завоюва технологичния Оскар в същата категория, но тогава надпреварата бе само в рамките на България. Спечелването на втората награда е доказателство за целенасоченото развитие на компанията като лидер в своята област.

“Благодарни сме за екипа ни от отдадени хора, без които успешното развитие на компания през изминалата година не би било възможно. Тази награда е много повече от една статуетка за нас. Зад нея стоят сплотен екип, усърдна работа и най-вече - съвместни усилия” - споделя Санни Котамаки, изпълнителен директор на Cargotec България.

Компанията стартира с едва 50 служители през август 2017 г., а сега екипът на Cargotec България се състои от 350 професионалисти в България и САЩ. Предстои откриване на още един регионален център в Азия. В момента Cargotec България обслужва 11 страни и планира включване на още 20 през следващата година. Целта на компанията е непрекъснато да се развива и да предоставя първокласни вътрешни услуги на световно ниво в сферата на финансите, снабдяването, управлението на човешките ресурси и управлението на информация.

“Инвестицията в съвременен офис в сърцето на София е дългосрочен ангажимент с фокус върху непрекъснатото подобряване на работната среда. Ние планираме бизнесът ни да расте и търсим ориентирани към бъдещето хора, които са готови да развиват уменията си в глобална компания и да играят водеща роля в изграждането на интелигентни бизнес услуги,” допълва г-жа Котамаки.

Създаването на център за споделени услуги в София демонстрира увереността на Cargotec в местния екип от професионалисти и в набора от таланти на България за ускоряването на развитието на компанията.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 20.10   1740 г. – Мария Тереза се възкачва на трона на Австрия. Франция, Прусия, Бавария и Саксония отказват да уважат завещанието на нейния баща Карл VI, император на...