НЕО МЕДИЯ ДЗЗД

обл. Добрич
Лице за контакти:
Дариел Петров
Адрес:
9300 Добрич, ул. Михаил Андреев 7а
телефон:
058 625281
e-mail:
уебсайт:

Създадено през 2003 г. в гр. Добрич, студио Нео Mедия разработва комплексни и иновативни уеб базирани решения, дизайн и криейтив услуги, платформи за държавната и общинска администрация и образователни цели.

В стремежа си да предложи завършена услуга на своите клиенти, Нео Медия създаде и разви през годините свой собствен хостинг център. Натрупаният опит в поддръжката му, обновяването на хардуерната база и постоянният мониторинг и актуализация на софтуера осигуряват добра платформа за развитие на собствени и чужди уеб базирани проекти – корпоративни уеб сайтoве, електронни магазини, приложения за социални мрежи и мобилни устройства, CRM платформи и други. Сайтовете и платформите, създадени от Нео Медия, са изградени със съвременни уеб технологии, с дизайн, който се стреми да бъде в крак със световните тенденции.

 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 20.09   622 г. – Мохамед и негови последователи се преселват от Мека в Медина, което е начало на арабското летоброене. 1378 г. – С избирането за Климент VII за...