Операторите на ваучери за храна защитиха дигитализацията им

14.10.2024 | 17:00
по статията работи: econ.bg
Търговците, които ги приемат, са се увеличили от 1000 до 4 хил. месечно след дигитализацията, като сред тях има заведения за хранене, малки магазини, бакалии и др.
Операторите на ваучери за храна защитиха дигитализацията им
Снимка: под лиценза на creative commons

Ваучерите за храна са важна социална придобивка, от полза както за служителите, така и за работодателите и търговците. Това се посочва в позиция на операторите на ваучери на храна, след като преди седмица Сдружението за модерна търговия обяви, че заради таксите за обработка на ваучерите пазарът се дебалансира.

Операторите подчертават, че е налице изключително широка обществена подкрепа както на ваучерите, така и на дигитализацията им.

Търговците, които ги приемат, са се увеличили от 1000 до 4 хил. месечно след дигитализацията, като сред тях има заведения за хранене, малки магазини, бакалии и др., посочват те. Ваучери има в 16 държави от ЕС, а социални ваучери, таргетирани към специфични нужди на потребителите - в над 45 държави по света.

 

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 14.10   1066 г. – Норманското нашествие: Битка при Хейстингс: Кралят на Англия Харолд II е убит близо до Хейстингс от нормандската армия, предвождана от Уилям Завоевателя,...