Бъдещият телефон на Motorola ще слуша гласа ни

17.07.2013 | 16:35
по статията работи: Георги Георгиев
Moto X ще бъде един много умен и дискретен смартфон
Бъдещият телефон на Motorola ще слуша гласа ни

Бъдещият смартфон Moto X на купения от Google мобилен производител Motorola ще може спокойно да се управлява изцяло с помощта на гласа ни. Това бе демонстрирано нагледно в YouTube видео, публикувано от канадския мобилен доставчик Rogers Wireless.

Aпаратът постоянно ще може да слуша гласа ни и да се активира с фразата „ O.K. Google Now“. Тогава той ще отговаря на въпросите ни и ще ни дава информация, подобно на интелигентния помощник Siri в iPhone.

Сред иновациите, които се описват в клипа, влизат нова система за визуални известия, която замества светването на екрана, както и камера, която се активира с две резки движения на китката.

Моto X ще бъде първият телефон, който Motorola пускат след закупуването им от Google миналата година. За него се носят и слухове, че хардуерът му ще може да бъде модифициран по поръчка на отделния потребител преди доставка. Според наблюдатели подобно нововъведение би променило коренно правилата на играта в смартфон сегмента.

Според изтеклата информация Мото X ще се появи до края на годината, като първите модели ще бъдат достъпни ексклузивно за потребителите на Rogers Wireless.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Женевски конвенции
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 22.03   235 г. – Максимин Трак е провъзгласен за римски император. 238 г. – Гордиан I и неговият син Гордиан II са провъзгласени за римски императори. 1136 г. –...