Кипър не приема мерките, предложени от Германия и Франция за еврозоната и ЕС

07.02.2011 | 11:19
по статията работи:
Двете водещи страни в еврозоната - Германия и Франция, лансираха пакет от мерки, който да бъде одобрен от държавите в еврозоната и ЕС
Кипър не приема мерките, предложени от Германия и Франция за еврозоната и ЕС

Кипър не приема мерките, предложени от Франция и Германия във връзка с данъчното облагане и социалната политика в еврозоната и ЕС, тъй като смята, че те ограничават и накърняват социалната държава. Това заяви правителственият говорител Стефанос Стефану, цитиран от гръцката агенция АНА-МПА и БТА.

Въпросите на данъчното облагане и социалната политика са национална кауза на всяка държава, те не са въпроси нито на Лисабонския договор, нито на европейската общност, а нещо съвсем различно, каза още говорителят.  Стефанос Стефану добави, че много страни от ЕС не приемат тези предложения на Франция и Германия.

Двете водещи страни в еврозоната - Германия и Франция, лансираха пакет от мерки, който да бъде одобрен от държавите в еврозоната и ЕС.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 17.10   1448 г. – Започва Косовската битка – сражение между войските на унгарския управител Янош Хуняди и османския султан Мурад II, състояло се на Косово поле. 1483...