Новият водещ на БНТ сам си глади ризите

12.09.2013 | 14:35
по статията работи: Ралица Стоянова
Водещите на сутрешния блок на БНТ "Денят започва" Ася Методиева и Росен Цветков заснеха промоклип 54 метра височина
Новият водещ на БНТ сам си глади ризите

Новите водещи на сутрешния блок на БНТ "Денят започва" Ася Методиева и Росен Цветков заснеха промоклип за предаването на покрива на сградата на Българската национална телевизия, която се извисява на 54 метра над земята в центъра на София.

Нестандартният клип е дело режисьора Николай Василев. Вместо да заснеме Ася и Росен в студиото, екипът на сутрешния блок реши да покаже как започва денят на водещите. Видеото показва детайли от утрото на младите телевизионни лица, които се събуждат, пият кафе, приготвят се и отиват на работа. Финалният кадър показва усмихнатите водещи в панорамен кадър от покрива на БНТ към катедралния храм „Св. Александър Невски” и пробуждаща се София.

От видеото става ясно, че топрепортерът Цветков, който се прочу със силните си разследвания на изборните измами и купуването на протестиращи, всяка сутрин глади сам ризите си преди ефир. "Стилистите ни подготвят всеки ден различни дрехи, но дори и да съм със сако, държа ризата ми да е винаги добре изгладена", сподели Росен.

Денят на Ася пък започва с чаша фреш и усмивка, за да я зареди с настроение, което да предаде и на хората пред телевизионния екран. Клипът вече се завъртя в ефира на БНТ, а Ася и Росен ще бъдат със зрителите още в понеделник.

Цялото видео можете да видите тук:

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 21.03   1191 г. – Целестин III става римски папа. 1201 г. – Българо-византийски войни: Започва Обсадата на Варна. 1590 г. – Персийско-османска война...