Онлайн мрежа предлага връзка между предприемачи и потенциални инвеститори

19.04.2011 | 14:06
по статията работи:
Българските предприемачи и потенциални инвеститори вече могат да рекламират, търсят, представят и финансират свои проекти и бизнес идеи в мрежата на Merar
Онлайн мрежа предлага връзка между предприемачи и потенциални инвеститори

Създадената през 2010 г. инвестиционна онлайн мрежа Merar (https://www.merar.com) свързва предприемачи - прогресивни собственици на фирми, желаещи да реализират проектите си, и съответно инвеститори, които да ги подкрепят и да вложат средства.

Сайтът е фокусиран към пазари с динамика и перспектива - Русия, Китай, Индия, Бразилия, Нова Европа, а от началото на м. април 2011 г. с покана към България да се присъедини към общността Merar.

Мрежата работи по различен начин за собствениците на проекти и инвеститорите, като идеята е предприемачите да подготвят своите инвестиционни проекти, да споделят за какво им трябват пари, какви са плановете им, как ще работи бъдещият бизнес или ще се промени съществуващата им работа и пр. Заинтересованите инвеститори комуникират с предприемачите, задават им въпроси и ако имат интерес, продължават съвместно работа по идеята на проектите, както и където преценят.

Преимуществото на Merar е, че всички могат да комуникират сигурно помежду си, докато постигнат желани и търсени резултати и договорености. Сайтът дава редица възможности за представяне пред Фондове за рисков капитал; Частни инвеститори с личен капитал; Бизнес ангели; Фондове за дялови инвестиции; Заможни индивидуални вложители и много други.

Над 10 милиарда долара е стойността на проектите, обявени до този момент в Merar. Очакват се български инвеститори и предприемачи да се присъединят към постоянно нарастващият списък от проекти.

Merar дава пълен достъп на онлайн общността в мрежата си, с възможност за споделяне на фирмена информация, бизнес планове, финансови отчети и инвестиционни предпочитания.

Членовете на общността Merar получават помощ, съвети и обратна връзка в отговор на конкретно запитване и бизнес предложение.Получават и персонални известия по имейл за новопристигнали възможности, съответстващи на инвестиционните им предпочитания.

Системата гарантира поверителност и конфиденциалност, предоставя надеждна поддръжка и е с отлична защита на всички публикувани проекти.

Merar стартира изцяло на английски език.

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 02.08   338 пр.н.е. – армията на Филип II постига решителна победа в Битката при Херонея, което осигурява хегемония на македонското царство в Гърция. 216 пр.н.е. –...