Пощенска банка с ново предложение за бизнеса

30.06.2016 | 15:11
по статията работи: econ.bg
Кредитна линия с гъвкави лихвени условия
Пощенска банка с ново предложение за бизнеса

Като утвърдена банка във фирменото кредитирането в страната, Пощенска банка разширява възможностите за изгодно финансиране на бизнеса с нов тип кредитна линия с функционалност „Гъвкави лихвени условия“, позволяваща автоматична промяна на лихвените условия.

Този вид кредит е подходящ за финансиране на текущи дейности на бизнеса − за заплащане на задължения към доставчици и подизпълнители, за увеличаване на асортимента, както и за попълване на оборотни средства. Може да се усвоява по избор на клиента и в рамките на срока на договора − изцяло или на части, до размера на договорения между клиента и банката лимит. Предимството на този продукт е, че клиентът ползва многократно сумите от одобрения кредитен лимит и плаща лихва единствено за усвоената част от него. Сам управлява размера на лихвата и колкото по-активно банкира, толкова по-добри лихвени условия постига по своя кредит − функционалност без аналог на пазара.

„Нашата мисия, като консултанти на предприемачите от различни райони в страната, е да подпомагаме бизнес развитието им в дългосрочен план и затова създадохме продукт, от който клиентите ни да получават най-добрите лихвени условия. До нас достигат много добри проекти с голям потенциал, а компаниите стават все по-гъвкави и иновативни. Организираме срещи в цялата страна, не само в големите градове, за да бъдем по-близо до хората от бизнеса и да научим повече за техните планове, както и за възможностите, с които можем да ги подкрепим“, коментират от Пощенска банка.

Клиентите могат да намалят размера на лихвата по кредита си с до 2%. Тя се променя автоматично спрямо размера на оборота, който поддържат месечно в банката, коректното погасяване на кредита, размера на оборота, реализиран през ПОС терминал на банката във фирмата на клиента, наличието на валидна застраховка живот и баланса по сметките на клиента в банката.

Финансовата институция предлага и специални промоционални условия за всички свои клиенти − без такса за разглеждане на документите при онлайн кандидатстване (стандартна такса 100 лв.) и половин такса за ангажимент (стандартна такса 1%), които са валидни до края на месец август 2016 г.

Повече информация за новия тип кредитна линия можете да намерите на www.postbank.bg, в най-близкия до Вас клон на банката или в специализираните центрове „Банкиране малък бизнес“ в цялата страна.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 04.06   1783 г. – Братя Монголфие демонстрират своя балон с горещ въздух. 1880 г. – 2 Обикновено Народно събрание на Княжество България приема закон, с който се...