Първият хотел на Ferrari отваря врати през 2016 г. (ВИДЕО)

11.04.2014 | 09:05
по статията работи: Люсиен Димов
Хотелът ще е част от Ferrari Land в Барселона
Първият хотел на Ferrari отваря врати през 2016 г. (ВИДЕО)

Хотел на Ferrari ще отвори врати през 2016 г. Това ще е първият хотел в света на световноизвестната марка за коли и ще е разположен в Барселона, Испания, информира "Си Ен Би Си".

Хотелът се предвижда да е с пет звезди. Гостите ще имат на разположение 250 стаи, ресторанти и магазини. За по-запалените фенове ще има и огромни симулационни зали, в които ще могат да изпробват спортните коли.

Компанията PortAventura Entertainment е сключила договор с Ferrari S.p.A. Най-новият проект на Ferrari ще бъде част от туристическия комплекс на PortAventura, намиращ се в Барселона. Посетителите му наброяват 4 млн. души годишно, като половината от тях са чужденци. С новия проект туристите се очаква да се увеличат.

Инвестицията ще струва на PortAventura 100 млн. евро. В близост до хотела ще се намира и вторият по рода си увеселителен парк на Ferrari. Първият беше построен в Абу Даби през 2010 г. Очаква се паркът да разполага с най-бързото и най-високото вертикално-разположено увеселително съоръжение в Европа.

„Ние ще продължим да отваряме увеселителни паркове и извън Европа, но няма да избързваме, защото целим увеличаване стойността на нашата престижна марка“, казва директорът на Ferrari Brand Андреа Пероне.

Оцени статията:
5.00/1
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Зимна приказка
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На тоз ден 15.03   44 г. пр.н.е. – Юлий Цезар е посечен от Марк Юний Брут и група римски сенатори по време на заседанието на Сената на Римската империя. 1493 г. – Христофор Колумб...