Сайт продава бикини с вграден GPS

03.06.2005 | 12:18
по статията работи: econ.bg
Интересът към hi-tech бельото е толкова голям, че наличностите вече са продадени

 

Дамски бикини, снабдени с чип, показващ местоположението на притежателката им, се продават в интернет, съобщи в петък руският сайт News.ru. С помощта на системата за глобално позициониране (GPS) ревнивият съпруг или приятел на дамата, или загрижен за дъщеря си баща, във всеки момент може да разбере къде се намира следения обект. Нещо повече вградени сензори отчитат и информират за температурата на тялото на жената и нейния пулс.

При това даващото полезната информация hi-tech оборудване е така дискретно прикрито, че жертвата дори и не подозира на какво проверка е подложена от мъжа до себе си. В същото време поръчалия шпионските бикини, може да провери къде се намира неговата любима от всеки компютър и дори чрез мобилен телефон.

Според News.ru бельото се произвежда в Япония, а цената на базовия модел е 100 долара. Той обаче е снабден само с чип за проследяване. Топ моделът, който има датчици за температурата и пулса е с цена от 180 долара.

Интересът към hi-tech бельото е толкова голям, че наличностите вече са продадени, показва справка в сайта на фирмата производител. На него могат да се намерят от отзиви от доволни клиенти - измамен съпруг и загрижен баща на тийнейджърка./Dnevnik Online

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
Иванчо пита вкъщи: - Тате, как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата и подхвърля: - Защо мълчиш? Детето се интересува!..
На този ден 20.09   622 г. – Мохамед и негови последователи се преселват от Мека в Медина, което е начало на арабското летоброене. 1378 г. – С избирането за Климент VII за...