Снимки на новия iPhone изтекоха в интернет 3

02.07.2015 | 19:30
по статията работи: Георги Кусеров
Външният дизайн ще е идентичен с този на предшественика му
Снимки на новия iPhone изтекоха в интернет
Снимка: Youtube.com

След като през септември 2014 г. Apple обявиха старта на продажбите на iPhone 6, стана ясно, че и нова версия на продукта на мобилния гигант ще се появи на пазара тази есен. Най-вероятно това ще се случи отново през месец септември, защото неотменно през последните няколко години новите версии на iPhone се появяваха точно тогава. Няколко снимки на бъдещия смартфон се появиха в сайта на 9to5Mac. От тях става ясно, че драстични разлики в сравнение с iPhone 6 няма да има.

Все още не е ясно какво точно ще бъде наименованието на новия продукт на Apple. Най-вероятно то ще бъде iPhone 6S, което означава, че той ще представлява подобрен вариант на предшестващия го iPhone 6. Външният вид на новия продукт няма да се различава особено от този на излезлия миналата есен смартфон, но е абсолютно сигурно, че вътрешните характеристики и параметри ще бъдат подобрени. 

Екранът ще запази размера си от 4,7 инча на обикновената 6s версия, а на Plus отново ще запази своят 5,5 инчов дисплей. Качеството на снимките, които ще предлага камерата на iPhone 6S ще се доближава маскимално до това на професионалните DSLR фотоапарати. Това означава, че Apple ще се погрижи за проблемите, от които се оплакваха собствениците на iPhone през последните години.

Интересен факт е, че всички аксесоари, които се използват при употребата на iPhone 6, ще може да се използват и при новата версия на смартфона. Притежателите на iPhone 6, които са решили да закупят новия телефон, ще могат да използват слушалките, панелите, зарядните адаптори и всички други аксесоари, за които няма да се налагат да плащат огромни суми отново.

Най-вероятно метаморфоза ще претърпи и операционната система iOS, която от Apple използват на мобилните си устройства. Очакват се и подобрения в повечето приложения на iPhone. Музикалната платформа Apple Music ще добави услуги, които до момента са били недостъпни за потребителите на Apple. С наближаването на момента, в който ще бъде представен новият iPhone най-вероятно ще се увеличава и броят на новините относно иновациите, които той ще включва.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
-  Тате, защо Земята се върти? -  Как така се върти, бе! Да не си ми изпил ракията?
На този ден 29.04   1672 г. – Армията на Луи XIV напада Холандия. 1770 г. – Джеймс Кук акостира край днешния Сидни (Австралия) и нарича залива Ботани 1859 г. – Започва...