Стартира уеб страницата на Националната селска мрежа

02.02.2010 | 10:53
по статията работи:
Мрежата е инструмент за подкрепа и реализиране на политиката за развитие на селските райони
Стартира уеб страницата на Националната селска мрежа

Официалната страница на Националната селска мрежа вече работи. Всеки, който се интересува от информация за структурирането и развитието на мрежата в страната и в ЕС, може да я потърси на www.nsm.government.bg.

Националната селска мрежа (НСМ) е инструмент за подкрепа и реализиране на политиката за развитие на селските райони. Нейната мисия е да подпомогне усилията и ускори процеса на изпълнение на Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) в нейните приоритетни области: Подобряване на конкурентоспособността на земеделския и горския сектор; Подобряване на околната среда и селската природа; Подобряване на качеството на живот в селските райони и разнообразяване на селската икономика и за подхода ЛИДЕР.

Мрежата е партньор на МЗХ в диалога с гражданското общество и съдейства за разширяване на участието му в процеса на планиране, наблюдение и изпълнение на политиката за развитие на селските райони. Тя осигурява обмен на информация и опит, чрез нея се трансформират добрите практики и се постига единодействие между партньорите,  информира пресцентърът на Министерството на земеделието и храните.

От страницата може да бъде свалена заявката за участие в Националната селска мрежа на България и да се изпрати на електронния адрес на НСМ secretariat_nsm@mzh.government.bg.

Предстои допълнително разработване и обогатяване на информацията на страницата.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Женевски конвенции
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
- Келнер, какво пие русата дама в ей там??? - Скъпо 32-годишно уиски, господине... - Аха... Поднесете ѝ тогава три бучки лед от мен!!!
На този ден 14.12   1819 г. – Алабама става 22-ят щат. 1900 г. – Квантова механика: Германският физик Макс Планк представя в Берлин своя Закон на Планк. 1911 г. –...