Строим Дунав мост 3

25.03.2011 | 16:21
по статията работи:
Избират консултант да изследва взаимовръзката между предлаганите варианти за моста и трансевропейската пътна мрежа
Строим Дунав мост 3

Министерството на транспорта обяви процедура за възлагане на поръчка за избор на консултант за изготвяне на документация за разработване на прединвестиционни проучвания с технико-икономическа обосновка за проект: „Изграждане на нов мост на река Дунав при Силистра-Кълъраш". Крайният срок за подаване на оферти е 17:30 ч. на 15.04.2011 г., съобщиха от пресцентъра на областната администрация на Силистра.

В комисията, която ще има за задача да събере, разгледа и оцени офертите за възлагане на малката обществена поръчка за избор на консултант по проекта е и зам. областният управител Денка Михайлова.

„Повече от година и половина, Областна администрация-Силистра и народният представител Стефан Господинов работиха по обосновката на проекта, в това число и за включването му като предложение за Дунавската стратегия. Тази практическа стъпка за реализацията на мащабното начинание е знак, че Мост при Силистра ще има", коментира Михайлова.

Сред ангажиментите на консултанта са: да изследва взаимовръзката между предлаганите варианти за изграждане на новия мост и трансевропейската пътна мрежа; да опише предвижданата инфраструктура, за която ще се правят прединвестиционните проучвания с технико-икономическа обосновка и да определи обхватът на работа и др.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
- Келнер, какво пие русата дама в ей там??? - Скъпо 32-годишно уиски, господине... - Аха... Поднесете ѝ тогава три бучки лед от мен!!!
На този ден 04.06   1783 г. – Братя Монголфие демонстрират своя балон с горещ въздух. 1880 г. – 2 Обикновено Народно събрание на Княжество България приема закон, с който се...