Съвместна среща между новия обществен посредник на Стара Загора и представители на EVN България

09.11.2017 | 12:00
по статията работи: econ.bg
Омбудсманът на Стара Загора се запозна с клиентските инициативи на компанията
Съвместна среща между новия обществен посредник на Стара Загора и представители на EVN България
Снимка: БГНЕС

На 7 ноември 2017 г. в се проведе среща между Надежда Чакърова-Николова, обществен посредник на община Стара Загора, и г-жа Жанет Стойчева, член на съвета на директорите на EVN Електроснабдяване. Срещата се проведе в приемната на омбудсмана в Стара Загора и е своеобразно продължение на доброто взаимодействие между дружеството и обществения посредник.  

На срещата бяха дискутирани различни инициативи, които EVN България предлага за своите клиенти: 

• EVN при Вас – в рамките на кампанията “EVN при Вас“ се провеждат изнесени срещи с клиенти в малки населени места. До момента са проведени срещи с клиенти в над 60 малки населени места във всички 9 административни области, които се обслужват от EVN България. Посещенията имат за цел провеждане на отворена за всички дискусия по теми от интерес за клиентите.

• Клиентски съвет - група от битови клиенти, които участват в дискусии с представители на EVN България. Участниците имат възможност да предложат конструктивни идеи и препоръки за подобряване дейността на компанията. През ноември 2017 г. предстои да започне дейност третият състав на Клиентски съвет.  

В допълнение беше предоставена информация за новите технологии, използвани от компанията – монтираните нови електромери с дистанционно отчитане, изграден нов полигон за обучение на електромонтьори в реални условия в Стара Загора и др. Интересна беше и инициативата на EVN България за обучения по енергийна ефективност в училищата - „Часът на Иви и Енчо. Занимателни обучения за енергия и екология”. 

Сътрудничеството между обществения посредник на община Стара Загора и EVN България е насочено към гражданите на общината и цели да ги улесни при тяхната комуникация с компанията.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
- Келнер, какво пие русата дама в ей там??? - Скъпо 32-годишно уиски, господине... - Аха... Поднесете ѝ тогава три бучки лед от мен!!!
На този ден 31.07   431 г. – Провежда се избора на папа Сикст III. 904 г. – Арабски пирати завладяват втория по значение град на Византийската империя Солун. 1009 г. – Папа...