Това ли е новият Galaxy S4?

12.03.2013 | 10:20
по статията работи: Георги Георгиев
Samsung публикува тайнствена снимка на смартфон в Twitter и ни предупреди да се готвим за следващия голям продукт, идващ на 14 март
Това ли е новият Galaxy S4?

Постинг и снимка, публикувани от щатското звено на Samsung в социалната мрежа Twitter, разбуниха духовете в технологичния свят. На снимката се вижда горната лява половина от нарочно затъмнен смартфон, за който се предполага, че е новият флагман Samsung Galaxy S4, коментират от технологичния сайт Cnet.com.

От текста пък разбираме, че въпросният телефон ще бъде представен след два дни и че той ще бъде следващият голям продукт, който Samsung ни готвят.

Тайнственият туит се появи в деня, в който Samsung пуснаха втора реклама от серията за Galaxy S4. В нея отново участва Джеръми – момчето от първата реклама, което вижда тайнствения нов апарат, скрит в кутия.

Във втората част от поредицата Джеръми определя апарата като „неустоим“, „нереален“ и „абсолютно удивителен“. В даден момент той казва, че смартфонът е в неговия любим цвят, което навежда на мисълта, че Galaxy S4 ще се предлага в различни цветове.

Очаква се Samsung да представят новия си телефон висок клас на събитие в Ню Йорк този четвъртък (14 март)

В мрежата циркулират слухове, че техническите параметри на телефона ще задоволят и най-претенциозните изисквания. Моделът вероятно ще разполага с осемядрен Exynos процесор, 4,99-инчов Super AMOLED екран, 2GB RAM памет, 13-мегапискелова задна камера с възможност за заснемане на видео с качество 1080p. Всичко това ще бъде управлявано от последната версия на операционната система на Google Android – 4.2.2 Jelly Bean.

Тази статия ви хареса? Присъединете се към Еcon.bg и във Facebook, за да следите всичко най-интересно за икономиката, предприемачеството, кариерата, личните финанси, политиката и обществото!

Тази статия ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Оцени статията:
5.00/1
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Когато разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, китайците били истински впечатлени от размерите на България...
На този ден 20.09   622 г. – Мохамед и негови последователи се преселват от Мека в Медина, което е начало на арабското летоброене. 1378 г. – С избирането за Климент VII за...