Търсят застраховател на летище София и летище Пловдив

19.08.2016 | 11:55
по статията работи: econ.bg
Обществената поръчка е за застраховане отговорността на двете летища като летищни оператори и оператори по наземно обслужване
Търсят застраховател на летище София и летище Пловдив
Снимка: БГНЕС

Летище София организира процедура на публично състезание за възлагане на обществена поръчка с предмет "Застраховка "Отговорност на летище София и летище Пловдив за причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица от дейността им като летищни оператори и оператори по наземно обслужване".

Пълният обхват на поръчката включва застраховка на отговорността на летище София и летище Пловдив за причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица при настъпване на застрахователно събитие или серия от събития, независимо от мястото на събитието. Застраховката покрива отговорността на летище София и летище Пловдив за изпълняваните от тях функции в качеството им на упражняващи правата и осъществяващи дейност като летищни оператори и оператори по наземно обслужване.

Застраховката трябва да покрива отговорността на всеки посочен в нея застрахован в качеството му на летищен оператор и оператор по наземно обслужване за небрежност, грешка, пропуск и/или други действия на застрахования или на който и да е от неговите служители, ангажирани в дейността на застрахования,довели до налагане на глоби или финансови санкции на авиокомпания/превозвач, предявени към застрахования на договорно или извъндоговорно основание, под формата на глоби, неустойки, обезщетения за вреди и/или други финансови санкции.

Поръчката включва и пълна презастраховка на риска.

Лимитът на отговорност e 300 000 000 USD по основното покритие.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 137 587, 91 USD – за "Летище София", и 16 778, 48 USD – за "Летище Пловдив".

Възложителят не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците. Всеки участник през последните три години  да е изпълнил минимум три дейности, сходни с тези на поръчката.

Срокът за подаване на оферти е до 17:00 часа на 29.08.2016 г.

Отварянето на офертите ще се състои на 30.08.2016 г.

 

 

 

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Зимна приказка
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 27.05   1328 г. – Филип VI, първи представител на династията Валоа, става крал на Франция. 1703 г. – Руският цар Петър Велики основава Санкт Петербург. 1717 г....