BAAwards 2021 дава старт на 7-те годишни награди на Българската асоциация на рекламодателите

15.07.2021 | 11:35
по статията работи: econ.bg
Кандидатури в бизнес конкурсите щe могат да бъдат подавани от 01 септември 2021 до 17 октомври 2021 г.
BAAwards 2021 дава старт на 7-те годишни награди на Българската асоциация на рекламодателите
Снимка: BAAwards

След една нетипична година и половина, която промени света завинаги и предизвика много от компаниите да бъдат интересни и забележими, конкурсът BAAwards 2021 се завръща за 7-ма година в момент на просветление за бизнеса, когато средата е възможно най-вдъхновяваща и трансформираща се.

В този период със сигурност изпъкват кампаниите и хората зад тях, които не спират да търсят и намират работещи решения в напълно променената бизнес реалност.

Комуникационните стратегии, които ни правят впечатление тази година, представят разрешаване на проблем именно в пандемична ситуация и това доказва, че и във времето на неясноти за бизнеса креативните професионалисти намират начини да комуникират правилно и вдъхновяващо своите идеи и продукти.

Затова и тази година БАР си поставя като основна цел да насочи прожектора към хората, реализирали най-добрите кампании от началото на 2020 г. досега. Този период бележи много промени и в поведението на крайния потребител, който все по-често премисля използването на всяка услуга и закупуването и нуждата от всеки продукт, който достига до него. Затова и връзката между хора и хора е най-важното, към което се стреми всяка кампания, която иска да нарече себе си "Успешна".

Българската асоциация на рекламодателите кани всички да станат част от Новото начало - това, от което СМЕ част всички НИЕ, защото резултатите на компаниите идват от хората, които работят заедно за успеха. А когато фокусът е върху общия труд и вдъхновение, постиженията не закъсняват.

 Рекламодатели, комуникационни агенции и студенти ще се състезават в три отделни конкурса за наградите на БАР (BAAward 2021). Кампаниите, които ще се включат, трябва да са реализирани в периода 01 януари 2020 – 30 юни 2021 г. Те ще се подават онлайн от 01 септември 2021 до 17 октомври 2021 г. за бизнес конкурсите и до 31 октомври за студентския конкурс.

 Кампаниите в BAAwards 2021 ще се състезават в 3 категории: 

• Пускане на пазара на нов продукт под нов бранд или като деноминатор на съществуващ бранд в установена категория 

• Пускане на пазара на новa услуга под нов бранд или като деноминатор на съществуващ бранд в установена категория 

• Kампания, свързана с корпоративна социална отговорност

 Заявките в трите конкурса ще се оценяват от жури, съставено 9 водещи български професионалисти в сферата на маркетинга и рекламата, с председател Свилен Стрезов, Директор дивизия „Продукти без лекарско предписание“, Тева и председател на УС на БАР.

 Подробна информация за конкурсите BAAwards 2021 може да намерите на сайта www.baawards.com.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Иванчо пита вкъщи: - Тате, как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата и подхвърля: - Защо мълчиш? Детето се интересува!..
На този ден 23.07   1881 г. – Учредена е Международната федерация по гимнастика – първата международна спортна федерация. 1914 г. – България в Първата световна война:...