ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 75 ОТ 31 МАРТ 1998 Г. ЗА ОТМЕНЯНЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА КАТЕГОРИЗИРАНЕ НА ТРУДА ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ, ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 60 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1967 Г.

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 75 ОТ 31 МАРТ 1998 Г. ЗА ОТМЕНЯНЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА КАТЕГОРИЗИРАНЕ НА ТРУДА ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ, ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 60 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1967 Г.

Обн. ДВ. бр. от 7 Април 1998г.,
изм. ДВ. бр. от 23 Октомври 1998г.
Чл. 1. Отменя Правилника за категоризиране на труда при пенсиониране.
Чл. 2. (1) Създава Междуведомствена работна група с председател - заместник министър-председателят и министър на промишлеността, и членове - представители на: Министерството на труда и социалната политика, Министерството на здравеопазването, Министерството на финансите, Министерството на отбраната, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на промишлеността, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на транспорта, Министерството на земеделието, горите и аграрната реформа, Министерството на правосъдието и правната евроинтеграция, Министерството на културата, Националния осигурителен институт, Комитета по енергетика, Комитета по пощи и далекосъобщения, която до 30 септември 1998 г. да разработи проект на нов Правилник за категоризиране на труда при пенсиониране.
(2) Министрите и ръководителите на ведомствата по ал. 1 в 10-дневен срок да определят своите представители в Междуведомствената работна група.
§ 1. (Предишен параграф единствен, изм. - ДВ, бр. 123 от 1998 г.) Член 1 влиза в сила от 1 януари 2000 г.
§ 2. (Нов - ДВ, бр. 123 от 1998 г.) Трудовият стаж при пенсиониране на работниците и служителите, придобит до 31 декември 1999 г. включително, се зачита от съответната категория по действащия до тази дата Правилник за категоризиране на труда при пенсиониране.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив