Решение за определяне възнагражденията на членовете на Централната избирателна комисия за провеждане на изборите за президент и вицепрезидент на Република България (Обн. ДВ бр. 67/2006)

НС

Държавен вестник брой: 67

Година: 2006

Орган на издаване: НС

Дата на обнародване: 23.09.2006

Народното събрание на основание чл.86, ал. 1 от Конституцията на Република България и чл.10л, ал. 2 от Закона за избиране на президент и вицепрезидент на републиката

РЕШИ:

1. Определя възнаграждения на членовете на Централната избирателна комисия за провеждане на изборите за президент и вицепрезидент на Република България, както следва:
а) на председателя на комисията - в размер, равен на размера на основната месечна работна заплата за длъжността "министър";
б) на заместник-председател и на секретаря на комисията - в размер, равен на 90 на сто от месечното възнаграждение на председателя на Централната избирателна комисия;
в) на член на комисията - в размер, равен на 85 на сто от месечното възнаграждение на председателя на Централната избирателна комисия.
2. (Доп., ДВ, бр. 74 от 2006 г.) Членовете на Централната избирателна комисия за провеждане на изборите за президент и вицепрезидент на Република България получават възнагражденията си считано от датата на избора на комисията до датата на встъпване в длъжност на президента и вицепрезидента. Членовете на комисията представят удостоверение за предоставен неплатен служебен отпуск или за полагащия им се платен годишен отпуск, ако са на постоянна работа.

Решението е прието от 40-то Народно събрание на 11 август 2006 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

Председател на Народното събрание:
Георги Пирински

Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив