Решение № 779 от 30.11.2007 г. за отчуждаване на имоти - частна собственост, за държавна нужда за изграждане на обект “Автомагистрала Марица” от км 5+100 до км 117+000, намиращи се на територията на областите Стара Загора и Хасково

Министерски съвет

Държавен вестник брой: 104

Година: 2007

Орган на издаване: Министерски съвет

Дата на обнародване: 17.12.2007

На основание чл. 34а, ал. 1 във връзка с чл. 34б и § 1 от допълнителните разпоредби на Закона за държавната собственост, чл. 60, ал. 1 от Административнопроцесуалния кодекс и предвид обоснована с мотиви на министъра на регионалното развитие и благоустройството необходимост от осигуряване защита на особено важни държавни и значими обществени интереси, своевременно приключване на отчуждителните процедури и извършване на строителните работи

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
РЕШИ:

1. Отчуждава за държавна нужда за изграждане на обект "Автомагистрала Марица" от км 5+100 до км 117+000 съгласно влезли в сила парцеларни планове имоти - частна собственост, намиращи се на територията на областите Стара Загора и Хасково, подробно описани в приложението по вид, размер, местонахождение, размер на паричното обезщетение и собственици.
2. Средствата, необходими за финансиране на процедурата по отчуждаване на имотите по т. 1, са за сметка на Фонд "Републиканска пътна инфраструктура" към министъра на финансите.
3. Допуска предварително изпълнение на т. 1.
4. Решението може да се обжалва пред Върховния административен съд в 14-дневен срок от обнародването му в "Държавен вестник".

Приложение към т. 1 (PDF)
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив