Начало › Обяви › Счетоводни услуги от счетоводна кантора Ка-Ес консулт гр. Варна
Добави обява

Счетоводни услуги от счетоводна кантора Ка-Ес консулт гр. Варна

Подател: Георги Манов
Адрес: гр.Варна 9010 бул. “8-ми Приморски полк” 128, крило “Идис” (до НАП), офис 15
Email: office@ka-eskonsult.bg
Телефон: +359/ 88/778 78 52
Факс: +359/ 52/307 163
Уеб сайт: http://ka-eskonsult.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/kaeskonsult

Екипът на счетоводна кантора „КА-ЕС консулт“ ООД e заедно от 1999г. и  работи като външно специализирано предприятие за комплексно счетоводно обслужване и правно-административни услуги, осигуряващ обезпечаване на финансово управленските потребности на предприятията.

Нашият професионализъм се основава на над 15 годишен опит в областта на счетоводството в различните отрасли на икономиката и днес ние обслужваме малки и средни предприятия от всички браншове. Ние се стремим да предоставим пълна и гарантирана защита на интересите на своите клиенти и благодарение на взаимно постигнатите успехи,си спечелихме признанието „добър партньор“. Ние Ви предлагаме експертна подкрепа при започването, развитието и успеха на вашия бизнес.

От самото начало счетоводна кантора „КА-ЕС консулт“ ООД работи с необходимия специализиран  финансово-счетоводен, правен и ТРЗ софтуер. Разполагаме и с всички съвременни комуникационни средства и поддържаме добра комуникация, по удобен за клиента начин като му представяме бързи отговори и информация.

За качественото и пълно счетоводно обслужване, за пълната и гарантирана защита на интересите на нашите клиенти, работим с високо квалифицирани и мотивирани професионалисти, както и с широк кръг от постоянни външни сътрудници в областта на счетоводството, данъците и правото.

 

Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 18.09   96 г. – След убийството на Домициан за римски император е определен Нерва – първият от Петимата добри императори. 1502 г. – Христофор Колумб достига...