Виртуални дни на кариерата - събитието, което дава нови възможности на пазара на труда

16.06.2020

Остава по-малко от месец до „Виртуални дни на кариерата“ 2020 – формат, който до средата на март беше по-скоро иновативен начин да се позиционираш в първите редици на търсещите работа, а днес вече е нормалност, която все повече ни помага да се развиваме.

Възможностите за среща с бъдещия работодател са налице. Събитието ще се проведе на 16 юни от 11:00 до 17:00 часа, изцяло онлайн. Това е единственото кариерно събитие в страната в условията на здравна и икономическа криза и представлява уникална възможност за хората да срещнат нови работодатели.

Участващите компании в предишното издание на събитието бяха от различни сфери – банки и финанси, информационни технологии, BPO, търговия, консултантски услуги, производство, човешки ресурси и др. Събитието и този път предизвика интереса на работодателите и местата се заемат бързо.

Единственото в този период кариерно събитие, се организира от JobTiger онлайн и е следващата технологична крачка в развитието на кариерните форуми. То позволява на търсещите работа или стаж да кандидатстват от различни градове, по най-удобния и бърз за тях начин – практически от всеки компютър, таблет или смартфон, без да прекъсват нормалните си дневни активности, без да пътуват и като спазват необходимата дистанция.

В същия формат организаторът JobTiger успя да преобрази най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“. Вижте какъв беше отзвукът от това наложително преместване във виртуалната среда преди няколко месеца.

Повече за събитието:

http://virtual.careerdays.bg/

https://www.facebook.com/events/1120945411590141/

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив