Информационен ден „Наредба Н-18: Правни и практически проблеми на бизнеса“

25.07.2019
Информационен ден „Наредба Н-18: Правни и практически проблеми на бизнеса“

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира информационен ден „Наредба Н-18: Правни и практически проблеми на бизнеса“. Основната цел на проявата е да запознае участниците с правните и технически изисквания на Наредбата, както и да ги насочи какви действия да предприемат, за да спазят данъчното законодателство. Очакваме ви от 10.00ч. на 25 юли 2019 г. (четвъртък) в София Хотел Балкан (пл. „Света Неделя“ 5), зала „Роял“.

Програмата на събитието предвижда представянето на новите изисквания към касовите бележки, фискалните устройства и електронните магазини; софтуерни системи, с които работи бизнесът, засегнати от Наредба Н-18, срокове за привеждане на софтуера и дейността по отчитане на продажби в съответствие с новите правила, правомощия на НАП при проверка и санкции, както и предстоящи промени в режима по Наредба Н-18 – предложения и резултати от работата на експертните работни групи. Целеви групи на проявата са собственици на електронни магазини; фирми, приемащи плащания с банкова карта и в брой; компании, опериращи със специализиран софтуер за продажби, CRM, ERP и други системи.

Лектори на събитието са адв. Лена Бориславова, адвокатско дружество „Джингов, Гугински, Величков и Кючуков, г-н Паско Пасков, управител на „Степ-Софт“ ООД, г-н Росен Бъчваров, директор на дирекция „Комуникации и протокол“, Национална агенция за приходите, представители на Министерство на финансите и Министерство на икономиката. Информационният ден ще бъде открит от д-р Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП.

Интерес за участие се заявява чрез попълване на регистрационна форма, в срок до 24.07.2019 г. на следния интернет адрес: https://dgkvcom.wixsite.com/ianmsp-naredba18/event-info/naredba-no-n-18-pravni-i-prakticheski-problemi-za-biznesa/form.

Допълнителна информация можете да получите от Кристин Житарска, на телефон: 02/940 7986 и Наталия Нечева, на телефон: 02/940 7978.

Тази статия ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив