Как да избегнем данъчни измами - във фокуса на новия практически семинар на VUZF Lab и Съюза на юристите

22.11.2019

Как можем да установим данъчна измама или да проследим схема за пране на пари, както и как можем да им противодействаме – тези и още въпроси ще намерят своите отговори на предстоящия практически семинар, който Лабораторията за научно-приложни изследвания към Висшето училище по застраховане и финанси (VUZF Lab) и Съюзът на юристите в България организират. Той ще се проведе на 22 ноември 2019 г. от 9.00 до 16.30 часа в зала 501 във ВУЗФ, адрес гр. София, ул. “Гусла” 1.

Лектори на практическия семинар ще бъдат Йордан Константинов - съдия във Върховния административен съд, Ваня Савова - административен ръководител и окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Плевен, както и  Бисерка Стоянова - следовател в Националната следствена служба. Сред акцентите, които още ще бъдат засегнати в рамките на форума, са фиктивните доставки в контекста на ЗДДС, различните фази, действия и ефекти в процеса на изпиране на пари, новите тенденции в международната рамка и чуждестранните мерки за противодействие на такива практики. 

Повече информация за предстоящия семинар и програмата му може да откриете прикачено, както и в сайта на VUZF Lab. Регистрацията продължава до 21 ноември.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив