Как да избегнем данъчни измами - във фокуса на новия практически семинар на VUZF Lab и Съюза на юристите

22.11.2019

Как можем да установим данъчна измама или да проследим схема за пране на пари, както и как можем да им противодействаме – тези и още въпроси ще намерят своите отговори на предстоящия практически семинар, който Лабораторията за научно-приложни изследвания към Висшето училище по застраховане и финанси (VUZF Lab) и Съюзът на юристите в България организират. Той ще се проведе на 22 ноември 2019 г. от 9.00 до 16.30 часа в зала 501 във ВУЗФ, адрес гр. София, ул. “Гусла” 1.

Лектори на практическия семинар ще бъдат Йордан Константинов - съдия във Върховния административен съд, Ваня Савова - административен ръководител и окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Плевен, както и  Бисерка Стоянова - следовател в Националната следствена служба. Сред акцентите, които още ще бъдат засегнати в рамките на форума, са фиктивните доставки в контекста на ЗДДС, различните фази, действия и ефекти в процеса на изпиране на пари, новите тенденции в международната рамка и чуждестранните мерки за противодействие на такива практики. 

Повече информация за предстоящия семинар и програмата му може да откриете прикачено, както и в сайта на VUZF Lab. Регистрацията продължава до 21 ноември.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив