Консултативен съвет по зърното

гр. София
31.07.2012

 

На 31 юли 2012 г. в Големия колегуим на Министерство на земеделието и храните (МЗХ) ще се проведе Консултативен съвет по зърното. На заседанието ще бъде обсъдено агротехническото и фитосанитарното състояние на посеви от слънчоглед и царевица и прибраното зърно от пшеница, ръж, ечемик, съобщиха от МЗХ.

Очаква се данни да представят дирекция „Растениевъдство”, Национална асоциация на зърнопроизводителите; Съюз на зърнопроизводителите в България; Съюз на земеделските кооперации и Асоциация на земеделските производители в България.

На заседанието ще се разгледа и информация за зърнени наличности, представена от Националната служба по зърното, както и анализ на състояние и тенденции на вътрешния и международния зърнени пазари от Софийска стокова борса, Асоциацията на търговците на зърно и Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи.

 

Oт 12.30 часа, след края на Консултативния съвет министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов ще даде изявление пред медиите, съобщи пресцентърът на МЗХ.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив