Международна туристическа конференция*

03.11.2010 - 05.11.2010
Международна туристическа конференция*

От 3 до 5 ноември 2010 г. в столичния хотел "Шератон" ще се проведе международна туристическа конференция "Тенденции и иновации в туристическия бизнес", която ще събере предприемачи от цял свят. Събитието се очертава да бъде едно от най-значимите, свързани с туристическия бранш, за цяла Централна и Източна Европа. Организатор на конференцията eCommerce Academy, съставлявана от експерти в туристическия бизнес.

*Econ.bg е медиен партньор на конференцията.

Сред лекторите са имена като Джон Хейзълууд - изпълнителен директор на TravelStoreMaker.com, Фарли Дювал - изпълнителен директор на WhiteBull.com, Виктор Папазов - председател на съвета на директорите на Българска фондова борса (БФБ) - София, Мартин Паев - генерален директор на инвестиционно-консултантската компания Сортис инвест, и много други.

Форумът цели да запознае участниците с тенденциите в онлайн търговията и маркетинговите похвати в сферата на туризма.

Целта на конференцията е да предостави на участниците приложим модел, който да допринесе за това всяка поставена на туристическия пазар цел да бъде успешна.

Основен акцент по време на събитието ще бъде поставен върху интернет и съвременните технологии, които предприемачите могат да внедрят в своя бизнес, за да го развият.

Сред засегнатите на конференцията теми ще бъдат и актуални анализи на регионалния онлайн туристически пазар, възможностите на онлайн маркетинга, апликациите за хотели, както и иновационни решения за туристическите агенции.

Дали предприемачите имат достатъчно подходящи възможности за инвестиции? Дали има бъдеще за еко идеята в туризма? Как могат да финансират своите идеи младите предприемачи? Какво търсят инвеститорите, когато правят капиталовложение? Конференцията ще даде отговор на всички тези въпроси и на много други.

В допълнение към програмата на форума са предвидени и паралелни събития, които да подпомогнат бизнес контакта между участниците и да създадат предпоставки за потенциални бизнес партньорства.

Повече информация за лекторите, програмата, мястото на събитието, както и за регистрацията, можете да получите като посетите интернет страницата на конференцията www.eCommerceAcademy.net.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив