Премиера на книгата „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“, автори Максим Бехар и Венета Писарска

11.09.2023 - 18.09.2023

Най-новата книга „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ на световно признатия PR експерт Максим Бехар и съпругата му Венета Писарска ще е на пазара от 19 септември. Това е първата съвместна книга на семейството и в нея те споделят ценни съвети, уроци и предизвикателствата, които срещат, изминавайки стотици километри пеша по най-стария поклоннически път – Камино.

„Преходът по Ел Камино ще ви промени завинаги,“ каза Максим Бехар. „Това е пътешествие, което ни накара да погледнем света и самите себе си по нов начин. Изпитахме толкова моменти на вдъхновение, които искаме да споделим с всички вас. Тази книга не само ще ви отведе на това вълшебно място, но ще ви послужи като задължителен наръчник за всичко важно, което трябва да знаете преди да поемете по пътя“.

„Камино ни научи, че пътят сам по себе си е целта, а не мястото, до което стигаме. Научи ни да ценим всеки момент и всяка споделена усмивка с хората, които срещнахме по него. Именно тези срещи се оказаха най-голямото богатство на това приключение и вярваме, че всеки трябва да го изпита“, сподели още Венета Писарска. 

Премиерата на книгата ще се състои на 18 септември от 18:00 ч. в One More Park Bar, разположен до трибуните на Национален тенис център в София на ул. „Незабравка“ 3-5 в Борисовата градина. Сред специалните гости на събитието ще са Н. Пр. Алехандро Поланко, посланик на Кралство Испания в България, Георги Милков, утвърден журналист и опитен пътешественик, както и Стефан Иванов, създател на уникалния проект Neverest, които ще споделят впечатленията си от книгата и опита си в пътуванията. На събитието гостите ще имат възможност да се запознаят с авторите, да получат лично подписан екземпляр от книгата, както и да чуят още интересни истории за пътуването им по пътя „Камино“.

В България книгата се издава от издателство „Вакон“ и ще се продава във всички книжарници в страната.

„Вярваме, че тази книга ще намери място в сърцата на всички, които обичат да пътуват и да се вдъхновяват от красотата на света. Тя е истинска съкровищница на истории и съвети, които ще ви помогнат да се подготвите и да изживеете едно от най-значимите приключения в живота си,“ каза Елеонора Гаджева – Бонева, главен редактор в издателство „Вакон“.

Книгата „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ се появява след успешния 10-дневен преход на Максим и Венета по поклонническите пътища на Ел Камино, които ги отвеждат до крайната точка – катедралата „Свети Яков“ в град Сантяго. За този път се разказват безброй легенди, а авторите го описват като „едно неповторимо усещане, което остава за цял живот и зарежда духа с енергия, вяра и креативност“.

Журналистът-пътешественик Георги Милков споделя за книгата: „Пътят е един, символично казано, но на практика пътеките са много. В книгата „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ Максим и Венета ще ви кажат точно колко са на брой. Описали са подробно маршрутите и какво ще видите по тях. Всеки, който е имал колебания да предприеме подобно пътуване, терзан от безброй въпроси и неясноти, вече може да е спокоен, държейки в ръцете си този „учебник по Камино“.  Тук, освен своите лични впечатления, авторите са описали с всеотдайна прецизност какво точно да вземете за това приключение. И не само... Купете си тази книга непременно!“

Сред постиженията на Максим Бехар като автор са бестселърите „Сейшелски рецепти и още за Рая на Земята“, „Пет минути до утре“, както и „Световната PR революция“, която постигна впечатляващ успех и се нареди в класацията на Топ 100 PR книги на всички времена, според една от най-престижните глобални класации за книги BookAuthority. Всички книги на Максим Бехар могат да бъдат разгледани в официалния сайт www.beharbooks.com.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
Полезно от Мрежата
7sport.net