Форум „Български фармацевтични дни 2017“

23.06.2017 - 25.06.2017
Форум „Български фармацевтични дни 2017“

Български фармацевтични дни (БФД) са запазена марка на Български фармацевтичен съюз (БФС). Началото на традицията е поставено още през 1996г. и от тогава форумът се провежда ежегодно, като от 2007 г. придобива популярност под това име и е запазена марка. В духа на поставените традиции събитието се свързва с честването на Еньовден, 24 юни – професионалният празник на фармацевтите в България.


За 11 пореден път Български фармацевтични дни 2017 ще Ви предоставят възможността да затвърдите контактите си, както и да създадете нови, да споделите Вашият опит и да дискутирате най-важните и актуални теми от областта на фармацевтичната наука и практика.


През годините гости и лектори са били редица представители на най-високите нива на законодателната и изпълнителната власт на Република България, на научната общност, на Фармацевтичната група на ЕС и съсловните организации в здравеопазването от България и други страни – членки на ЕС.

Откриващата церемония на единадесетото издание на Български фармацевтични дни ще се проведе в „Доходното здание“. Сградата представлява ценен архитектурен шедьовър, изграден по проект на виенския архитект Петер Паул Бранк, съчетаваща в себе си над 110 години история, изкуство и култура в сърцето на гр. Русе. Колминацията на изисканата церемония е връчването на годишните награди на Българския фармацевтичен съюз за продукт на годината.

Научната пленарна сесия, както и специализираното фармацевтично изложение ще бъдат разположени в зала „Булстрад арена“ гр. Русе. Достъп до изложението и научната програма имат само регистрирани участници – медицински специалисти и изложители. По традиция Годишната гала-вечер на магистър-фармацевтите в България (вход с покани) ще се проведе на 24 юни вечерта в зала „Булстрад арена“.

Място:БУЛСТРАД АРЕНА , Русе
Достъп:  С такса
http://events.bphu.bg/?page=event&eid=24

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив