Форум EXPO REAL 2019

07.10.2019 - 09.10.2019

• По инициатива на Асоциацията на Собствениците на Бизнес сгради проектите на водещи български компании ще бъдат обединени в един представителен щанд за страната

• В събитието от 7 до 9 октомври ще участват над 2 хил. изложители от 41 страни

В рамките на едно от най-престижните изложения за инвестиции в недвижими имоти Expo Real 2019, за първи път ще се проведе самостоятелен дискусионен панел, посветен на България. На него ще бъдат представени макроикономическите показатели на страната, инвестиционните възможности и условията на финансиране. Говорители в панела ще бъдат изпълнителният директор на Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции Владимир Данаилов, Таня Косева-Бошова, председател на Асоциацията на Собствениците на Бизнес Сгради в България, Михаела Лашова, управляващ партньор в Cushman & Wakefield Forton, Димитър Цвятков, партньор в CMS София, Таня Карагеоргиева, директор "Инвестиционно банкиране" Уникредит Булбанк и Росен Тенев, Продеа Инвестмънтс. Дискусията е насрочена за първия ден на изложението – на 7 октомври от 13.00 ч. в зала А1, щанд 250. 

„Участието във форум на толкова високо ниво ни дава ценната възможност да представим конкурентните предимства на България, позиционирайки я като ключова инвестиционна дестинация. В период на високи цени на активите и ниски нива на възвращаемост на традиционните европейски пазари, пазарът на бизнес имоти у нас предоставя големи възможности за инвестиции с добър баланс „риск-възвръщаемост“, коментира Taня Koceвa-Бoшoвa, пpeдceдaтeл нa Упpaвитeлния cъвeт нa ACБCБ. Асоциацията обединява над 35 собственици на бизнес сгради в България и работи за създаване на добра среда за обитаване и бизнес в страната.

По инициатива на Асоциацията проектите на водещи български компании ще бъдат обединени в един представителен щанд за страната. На площ от 120 кв. м ще бъдат изложени проекти на 11 водещи компании: Raiffeisen Property Holding International (RPHI), Galaxy Investment Group, Real Estates BG, Бизнес Парк София, Логистичен парк Ист Ринг, Harmony Group, Fairplay International, Bulgarian Property Developments, Продеа Инвестмънтс, Lion’s Head и Първа Инвестиционна Банка. За втора поредна година, по покана на Асоциацията на Собствениците на Бизнес Сгради, Столичната Агенция за Приватизация и Инвестиции се включва като институционален партньор в представянето на София.

„Форумът ще позволи на София да бъде представена със своите възможности за развитието на бизнеса. Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции участва за втори  път в него, благодарение на общата ни политика за сътрудничество с АСБС.  Поканили сме на среща 12 хотелски вериги, които да дойдат в столицата. Това е част от нашата стратегия за развитие на конгресния бизнес тук. Също така ще имаме хай тек среща с индустриални компании, които ще ги запознаем с индустриалните зони на София“, каза Владимир Данаилов, главен изпълнителен директор на СОАПИ.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив