Шест изложби в хранително-вкусовата сфера

гр. София
07.11.2012 - 10.11.2012

Между 7 и 10 ноември 2012 г. в Интер Експо Център София ще се проведат шест събития в сферата на хранително-вкусовия бранш и в сферата на хотелиерството и ресторантьорството.

За дванадесети пореден път ще се проведе специализираната изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване "Сихре", организирана от Агенция Булгарреклама и Национална Aсоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХОРЕКА).

Междувременно Интер Експо Център ще бъде домакин и на единадесето издание на Международната специализирана изложба "Интерфуд и дринк". През годините изложението се е утвърдило като един от най-значимите за страната и на Балканите професионален форум на хранително вкусовата промишленост, на който ежегодно български и чуждестранни фирми и специалисти от бранша имат възможност да се запознаят с най-новите продукти, опаковки, машини и технологии, както и да осъществят ползотворни делови контакти и сделки.

Третото паралелно събитие е Международната специализирана изложба за месо, месни продукти и съпътстващи месната индустрия дейности в България "Месомания", която се организира от Асоциацията на месопреработвателите в България с подкрепата на Агенция Булгарреклама. Експозицията се провежда за 19-ти път.

Изложители от български и чуждестранни компании отново ще представят най-новите постижения в бранша, да промотират уникални продукти, марки и технологии.

Посетителите, професионалисти и експерти от бранша, производители, вносители,дистрибутори и търговци ще имат възможността да активизират търговските отношения с настоящи партньори, да установят контакти с нови клиенти, да получат информация за развитието на бранша, да участват в семинари и др.

Агенция Булгарреклама, в сътрудничество с авторитетните браншови организации Асоциация н амлекопреработвателите в България и Националната асоциация на млекопреработвателите, е организатор и на провеждащото се по същото време изложение "Светът на млякото" - водеща специализирана изложба за млекопреработвателната промишленост в България

Участници са български и чуждестранни производители, представители, дистрибутори и търговци на висококачествени млечни продукти и специализирано оборудване.

Паралелно с това ще се проведе и специализираната изложба за хлебопроизводство и сладкарство в България "Булпек". В рамките ѝ авторитетни традиционни и нови компании ще представят цялостни решения за пълния цикъл на производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия – от силозите за съхранение на суровините до опаковането на готовата продукция и атрактивното и представяне на клиента.

Шестото събитие е Международната специализирана изложба "Салон на виното". За единадесети пореден пътбългарски и чуждестранни винопроизводители ще представят нови и традиционни вина, продукти от грозде, спиртни напитки от най-висок клас и др.

Професионалисти и ценители ще имат възможност да се запознаят и дегустират елитни и качествени напитки, да присъстват на презентации на нови партиди и търговски марки с уникален вкус и аромат, да създадат делови партньорства.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив