Къде е истината около скандалната вече Майли Сайръс (видео) 6

11.09.2013 | 11:40
по статията работи: Симеон Досев
Във видеото към новата ѝ песен "Wrecking ball" изпълнителката се люлее чисто гола на огромна метална топка
Къде е истината около скандалната вече Майли Сайръс (видео)

След като наскоро разбуни духовете със определяното като шокиращо и тотално неподходящо изпълнение на годишните награди на MTV американската изпълнителка Майли Сайръс продължи да скандализира обществото.

Този път известната с ролята на тийн идола Хана Монтата от едноименния сериал на Дисни певица излезе на преден план с видеото към новата си песен „Wrecking Ball”. В него Сайръс се люлее чисто гола върху топка, предназначена по принцип за разрушаване на сгради, както и раздава любовни ласки на огромен чук.

Британското издание „Гардиън“ коментира, че изпълнителката се опитва да се отърве от имиджа си на тийн кралица, използвайки сексуалността.

Това нямаше да е чак толкова притеснително, ако Сайръс не залагаше на това толкова натрапващо, пише обаче изданието. 

Според "Гардиън" видеото към песента „Wrecking ball” има напълно ясно послание към младите жени: Единственият начин да привлечете вниманието на околните е като изглеждате сексуално достъпни.

Въпреки че това е твърде притеснително, явно стратегията работи. Само за 2 дни то има над 38 млн. гледания в YouTube.

Всъщност Сайръс не е първата, която използва металната сфера, предназначена за разрушаване на сгради, като метафора в поп културата, припомня „Тайм Ентъртейнмънт“.

Топката, набрала популярност през 40-те години на миналия век, символизира чувството да бъдеш или много силиен или напълно разрушен. Въпреки че вече почти никой не използва този метод за да събаря сгради, лесно е да схванем идеята за тежък предмет, който се удря в твърда повърхност и я прави на прах.

Сред най-известните изпълнители, използвали метафората с металната топка, са Брус Спрингстийн, Емилу Харис и дуетът Гилиан Уелч и Дейвид Роулинг.

Вижте новото скандално видео на Майли Сайръс, както и други известни песни, носещи заглавието „Wrecking ball”:

Тази статия ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Оцени статията:
1.00/1
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Коментари 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

Svetoslav Slavchev 12.09.2013 | 02:20
Порената проява на поредната тъпа к...чка :) И после защо секи мисли как да се из...ка със колкото може повече :))))
Aneta Gerginova 12.09.2013 | 14:56
Защо просто не спрете да я обиждате?! Въобще ровилилисте се за информация или се връзвате на първото нещо? Не естесвено! На вас ви трябва малко, за да обиждате и ругаете! Тя не се опитва да привлече вниманието към себе си защото вече го има! Първо прочетете това https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/1185043_608814982490910_1405368379_n.jpg и после ми разправяайте тъпотиите си!
Анелия Петкова 12.09.2013 | 17:15
на промитото ти мозъче му е трудно да поеме концепцията за пиар и реклама , не е жерва , а прави луди пари от тази "лоша" реклама , по-известна е от всякога. :))
Крис Спасова 13.09.2013 | 10:24
Радвам се, че има един зрял мислещ - напълно те подкрепям в това че хората знаят само да оплюват, а Майли си има всичко от което се нуждае.
Sahara Jasons 22.09.2013 | 21:20
"или много силиен или" - журналистите неграмотни, редакторите спят.
Helen Hristowa 26.09.2013 | 19:30
Абе я си гледайте работата Майли просто изразява себе си,това че беше в дисни не означава,че не е пораснала.Всички в крайна сметка порастваме.И защо само нея съдите като и Риана и Бритни Спиърс имат такова видео?Уникално тъпи сте...:@
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 18.04   1506 г. – Започва строителство на базиликата Свети Петър в съвременния и вид. 1599 г. – Испанският крал Филип III Испански се жени за австрийска ерцхерцогиня...