Холи Ленд ЕООД

обл. Монтана
Лице за контакти:
Теодора Недялкова
Адрес:
с.Громшин
телефон:
+359/ 87/879 91 14
e-mail:
уебсайт:
facebook:
ЕИК:
106521465

ХОЛИ ЛЕНД ООД е семейна компания, основана през 2006г. Седалището на фирмата се намира  на 38 км северозападно от гр. Враца. Предприятието разполага със собствен пчелин и цех за преработка на мед и пчелни продукти.

Фирмата развива подвижно пчеларство, което допълнително гарантира конвейeрна паша за пчелните семейства и високото качество на добивания мед. През зимните месеци кошерите пребивават стационарно по поречието на р.Огоста. През пролетта и есента пчелинът се мести на платформа, в зависимост от цъфтящата медоносна растителност.

Широката опрашителна дейност на пчелина допринася както за увеличаване добива след опрашване на земеделските култури, така и за по-висококачествения добив на мед. В тази насока нашата компания е в тясно сътрудничество с фирма АГРО-КП, която е лидер в производството на селскостопански култури.

Мисията на нашата фирма е да ви предложим селекция от най-висококачествени видове мед, добивани на територията на страната. Богатото разнообразие от флора и климатът допринасят за добива на  специфични монофлорни видове мед, добивани единствено на територията на България.

Високото качество на нашите продукти се гарантира  от  опита на нашия висококвалифициран екип  в добива и преработката на пчелни продукти. Всички продукти, които произвеждаме, са 100% натурални, обработени по класически технологии, с най-доброто оборудване, спазвайки стандартите, запазвайки по този начин вкусовите им качества и лечебни свойства.

Защитавайки мисията и принципите на нашата компания, крайната цел на екипа на ХОЛИ ЛЕНД  е да изгради  дългосрочно и стабилно партньорство с нашите клиенти и партньори на базата на взаимно уважение и доверие.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
- Келнер, какво пие русата дама в ей там??? - Скъпо 32-годишно уиски, господине... - Аха... Поднесете ѝ тогава три бучки лед от мен!!!
На този ден 14.10   1066 г. – Норманското нашествие: Битка при Хейстингс: Кралят на Англия Харолд II е убит близо до Хейстингс от нормандската армия, предвождана от Уилям Завоевателя,...