Разкриха 10 тона спиртни напитки без бандерол в бургаското селище "Дюни"

14.07.2008 | 16:56
по статията работи: Апостол Апостолов
Складовото помещение е собственост на Акционерно дружество "Дюни"
Разкриха 10 тона спиртни напитки без бандерол в бургаското селище "Дюни"

При специализирана полицейска операция от служители на сектор "Икономическа полиция" - ОДП Бургас на територията на ваканционно селище "Дюни", в складово помещение към х-л "Пеликан" са открити около 10 тона спиртни напитки - ракия, водка, джин, ром и др.Разфасовани са по 5 литра в пластмасови бутилки, необлепени с акцизен бандерол,  предаде БГНЕС.Складовото помещение е собственост на Акционерно дружество "Дюни". По случая се води досъдебно производство.

Собственикът на селището е пернишкият бизнесмен Людмил Стойков, който е разследван за участие в източването на 7,5 млн. евро от програма САПАРД. Той нашумя и като основен спонсор на кандидатпрезидентската кампания на Георги Първанов през есента на миналата година, припомня BurgasInfo.com.

Преди няколко дни, на 10.07, при проведена специализирана операция бяха открити в паркиран пред частен склад в Бургас микробус "Мерцедес", с бургаска регистрация, над 2 000 литра алкохол, бутилиран в пластмасови и стъклени бутилки, необлепени с акцизен бандерол. Складът е стопанисван от 52 годишния И.И. от Бургас.
Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Женевски конвенции
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 18.09   96 г. – След убийството на Домициан за римски император е определен Нерва – първият от Петимата добри императори. 1502 г. – Христофор Колумб достига...