Carrefour откри първия си хипермаркет у нас

25.03.2009 | 18:35
по статията работи:
Търговският център се намира в мол "Бургас Плаза". Той е разположен на 13 хил. кв. м.
Carrefour откри първия си хипермаркет у нас

Френската компания за търговия на дребно "Карфур" (Carrefour) официално откри своя първи хипермаркет в България. Той се намира в мол "Бургас Плаза" и е разположен на 13 000 кв. м., от които 8 300 кв. м. търговска площ.

Концепцията на хипермаркета следва принципа “Всичко под един покрив", като в него се предлагат над 50 000 артикула. В обекта са разкрити 220 работни места. Работното му време е от 07.30 до 22.00 часа.



Търговският център е разделен на специализирани секции. В него са организирани обособени места за бързо хранене, за шоколадови изделия, козметика и др.



В "Карфур" е изграден своеобразен “entertainment” център. В него се предлагат книги, видео игри, електронни игри, компактдискове. Освен това е обособена секция “Shop in the shop” (магазин в магазина), в която се предлага черна и бяла техника.

Групата Carrefour е най-големият търговец на дребно в Европа и втори в света. Притежава над 16 000 магазина в 30 държави. Над 54% от годишния оборот на компанията се генерира от продажби извън Франция. Оборотът на компанията за 2008 г. възлиза на 97.6 милиарда евро.
Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
Иванчо пита вкъщи: - Тате, как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата и подхвърля: - Защо мълчиш? Детето се интересува!..
На този ден 23.04   181 г. пр.н.е. – В Рим е открит храмът на Венера, превърнал се в място за поклонение на куртизанките. 1348 г. – Крал Едуард III учредява Орден на жартиерата в...