Мъж се самоуби, след като се блъсна в автобус до гр. Сливница

16.08.2011 | 10:22
по статията работи:
В автобуса са пътували 43-ма пътници и трима шофьори
Мъж се самоуби, след като се блъсна в автобус до гр. Сливница

55-годишен мъж сложи край на живота си, след като блъсна челно с колата си в автобус. Инцидентът е станал край гр. Сливница. Няколко пътници в автобуса са леко пострдали. От удара автобусът, който е пътувал от Испания за България, се е запалил и е изгорял напълно.

Малко преди 7 часа сутринта 55-годишният мъж съобщил на съпругата си, че е решил да сложи край на живота си, след което излязъл с лекия си автомобил, марка „Ситроен". Минути по-късно, блъснал колата си челно в автобус на фирма Юнион-Ивкони.

„Причините за инцидента се установяват, но по данни на съпругата на загиналия при катастрофата мъж, той е заявил пред нея, че има намерение да се самоубие", разказа за Дарик радио директорът на Областната дирекция на МВР-София комисар Николай Николов.

В автобуса са пътували 43-ма пътници и трима шофьори. По време на инцидента автобусът е бил управляван от 36-годишен мъж от Самоков, който е с леки наранявания. Няколко пътници също са пострадали леко. Те са с прорезни рани от счупените стъкла. Пътуващите в рейса са били изведени през прозорците на превозното средство, предаде Dariknews.bg.

Пътниците ще бъдат извозени до град Сливница, където ще им бъдат снети личните данни. Това се налага, тъй като документите на повечето от тях са изгорели при пожара в автобуса. Движението в района е отбито по обходни пътища.

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 19.04   65 г. – разкрит е "Пизоновия заговор" срещу император Нерон. 548 г. – Тържествено е осветена базиликата Сан Витале в Равена от 27-ия епископ на...