Джиповете, които ще се произвеждат у нас, ще струват 28.7 хил. лв.

29.09.2011 | 13:44
по статията работи:
Масовите градски автомобили ще струват 16 хил. лв. Те ще се произвеждат от китайската компания Great Wall край Ловеч
Джиповете, които ще се произвеждат у нас, ще струват 28.7 хил. лв.

Първите модели коли, които ще се произвеждат в България, станаха сензацията на Автомобилен салон Пловдив. На Международния технически панаир дадохме старт на продажбите, а само за два дни имаме над 50 заявки, заяви Кирил Георгиев, мениджър в "Литекс моторс".

Компанията ще прави автомобили на китайската марка Great Wall в завода си край село Баховица. Очаква се до края на годината да започне пробното производство.

Първите родни коли ще слязат от конвейера на цени, съобразени с местния пазар. Масовият градски модел Voolex ще струва 15 990 лева с всички екстри, най-евтините джипове Hover ще са по 28 699 лв. с ДДС и екстри, а цените на пикапите започват от 24 000 лева.

Различни бонуси и отстъпки между 10% и 30% предлагат участниците в Автомобилен салон Пловдив по време на есеннното издание на Техническия панаир в Пловдив.

Междувременно стана ясно, че посетители специалисти от 16 държави са разгледали експозициите през първите три дни след неговото откриване. Чуждестранни гости са пристигнали от Австрия, Кипър, Хърватска, Румъния, Холандия, Турция, Гърция, Сърбия, Чехия, Македония, Русия, Полша, Германия, Швейцария, Унгария и Италия.

Възможността да видят нови продукти и да се запознаят с нови идеи е основният фактор, мотивирал 63% от мениджърите и експертите да видят щандовете на изложението "ЕСЕН 2011", информират от пресцентъра на Панаира.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 25.04   1154 г. – Мюсюлмански войски, предвождани от Нур ад Дин превземат Дамаск. 1699 г. – Състои се сватбата на немския граф Лудвиг Крафт фон Насау-Саарбрюкен и...