Боги Инженеринг ЕООД

обл. София
Лице за контакти:
Богданов
Адрес:
гр.София, г.Яна
телефон:
0888838192
e-mail:
уебсайт:
ЕИК:
201573962

Основната дейност на "БОГИ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД е покупко-продажба в т.ч. рециклиране на отпадъци от черни и цветни метали /ОЧМЦМ/ и неметални отпадъци /метален и неметален скрап/.

"БОГИ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД  е специализирана по отношение обслужване на промишлени предприятия във връзка с образувания от тях амортизационен лом и технологичния им отпадък, подлежащи на рециклиране.

Притежаваме опит в ликвидирането на ненужни производствени участъци, цехове и цели заводи, от различни сектори на промишленноста, като при това разсортираме добития лом и го заплащаме по отделни артикули . 

Основен приоритет в нашата работа е закупуване и преработка на технологичен отпадък и брак от различни производства , с оглед прогнозируемост по количества и видове, на тази база определяне на коректна изкупна цена.

"БОГИ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД изкупува отпадъци от черни и цветни метали, както от място, така и на своята площадка, по цени за черни метали на база цени и окачествяване "Стомана Индъстри"АД, а за цветни метали на база цени на "Лондонска Стокова Борса".

Разполагаме с обучен персонал, притежаващ съответните квалификация и опит, за демонтаж на амортизирани материални активи, включително опасни такива. Предоставяме предварително оценка на съответния обект, включваща количества и видове, на възможния за добиване лом ( скрап ). Заплащаме материала практически незабавно.

При необходимост осигуряваме на нашите клиенти транспорт и товаро - разтоварни дейности.

Притежаваната от нас площадка отговаря на всички нормативно определени условия за извършване на подобна дейност, с оглед нейната екологосъобразност. Притежаваме необходимите разрешителни, съгласно закона за управление на отпадъците, за изкупуване на неопасни отпадъци от черни и цветни метали, излязло от употреба електрическо и електронно оборудване, излезли от употреба моторни превозни средства, НУБА, неметални отпадъци.

Една от дейностите ни е рециклирането на всички видове отпадъчни кабели (медни, алуминиеви и композитни).

Притежаваме машини за механично белене, а така също и технологична линия за рециклиране - извличане на мед, чрез "суха" сепарация, под формата на гранула.

Можем да Ви предложим конкурентни цени за изкупуване на Вашите отпадъчни кабели, които ще бъдат рециклирани без замърсяване на околната среда и без това да застрашава човешкото здраве.

Разполагаме с център за разкомплектоване на автомобили / ИУМПС /  , а така също и център за разкомплектоване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване / ИУЕЕО /.

Предлагаме индивидуални условия за работа на нашите клиенти в зависимост от количества, видове отпадък, производствени условия и др.

Изкупните цени , които предлагаме се актуализират постоянно, на база международни пазари.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 27.03   196 г. пр.н.е. – Птолемей V се възкачва на трона на Египет. 1309 г. – Папа Климент V отлъчва Венеция и цялото ѝ население. 1329 г. – В Агро Доминико...