Гама Пласт БГ ООД

с. Царацово
Лице за контакти:
Гама Пласт
Адрес:
4204 с Царацово, Пловдивска Област П.К. 72
телефон:
+359/ 32/629 347
e-mail:
уебсайт:
facebook:
ЕИК:
121185418

ГАМА ПЛАСТ БГ ООД e фабрика за производство на изделия от пластмаса – пластмасови каси и еднократни опаковки, проектиране и изработка на шприцформи за тях. Фирмата разполага със собствен конструкторски отдел, цех за изработка на матрици и цех за пластмасови изделия.

Цехът за производство на пластмасови изделия е оборудван с италиански шприц автомати. В него се изработват елементи и готови продукти в диапазон от 70 грама до 4,5 килограма.

Сред предлаганите артикули са каси за бира, за безалкохолни напитки, каси за хранителни стоки, за хляб, за зеленчуци, за мляко, за месо, риба, каси за транспортиране на животни, кофи, кутии за инструменти, рекламни стелажи, еднократни опаковки от всякакъв вид и много други.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Женевски конвенции
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 22.03   235 г. – Максимин Трак е провъзгласен за римски император. 238 г. – Гордиан I и неговият син Гордиан II са провъзгласени за римски императори. 1136 г. –...