Връзки
Изучаване на английски език в приятна и уютна атмосфера. Специализирани курсове по бизнес английски, възможност за индивидуално езиково обучение и подготовка за получаване на сертифицикат. Български език за англоговорящи чужденци.
Основна дейност – обучение, диагностика и консултации по мениджмънт, маркетинг и Системи за управление.
„КОФ” ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Фирмата е специализирана в проектиране и изработка на топлоизолационни системи по алпийски способи и от скеле, различни височинни ремонти, миене и почистване на фасади, поставяне на фасадни реклами и др.
Адвокат по търговско, вещно, наказателно право.
Внос на апаратури и оборудване, необходими във водоснабдяването и газифицирането.
Производител на химизирани, термо, водо и масло непропускливи хартии, ролки за касови апарати, ролки за банкомати и факс апарати, хартиени консумативи и печат.
Проектиране, изграждане и експлоатация на СОТ.
Първокласни мултифункционални складове. Открити площи за складиране и инвестиции. Площи за производство – преференциален режим. Бързо усвояване на ДДС при износ. Освободено от мита и ДДС складиране. Митническо агентиране, логистика. Претоварване и прерабо
ЙОВ България е инженерингова компания, която предлага най-съвременни технологични решения, сервиз и търговия с компоненти за нуждите на първоначално вграждане (OEM) и следпродажбено обслужване.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив