Заповед № РД-16-770 от 28.07.2006 г. за обявяване Списъци на специално оторизираните органи, компетентни да издават атестация за внасяните в страната спирт, дестилати и спиртни напитки

МИЕ

Държавен вестник брой: 94

Година: 2006

Орган на издаване: МИЕ

Дата на обнародване: 27.11.2006

На основание чл.51, ал. 5 от Закона за виното и спиртните напитки нареждам:
1. Обявявам Списък на специално оторизираните органи в страната на произхода за страни - членки на ЕС, компетентни да издават атестация за внасяните в страната спирт, дестилати и спиртни напитки, за установяване на съответствията им с изискванията за производство и търговско предлагане в страната на произхода съгласно приложение № 1.
2. Обявявам Списък на специално оторизираните органи в страната на произхода за страни - членки на ЕС, компетентни да издават анализни свидетелства за внасяните в страната спирт, дестилати, спиртни напитки, за установяване на съответствията им с изискванията за производство и търговско предлагане в страната на произхода съгласно приложение № 2.
3. Обявявам Списък на специално оторизираните органи в страната на произхода за страни - нечленки на ЕС, компетентни да издават атестация за внасяните в страната спирт, дестилати и спиртни напитки, за установяване на съответствието им с изискванията за производство и търговско предлагане в страната на произхода съгласно приложение № 3.
4. Обявявам Списък на специално оторизираните органи в страната на произхода за страни - нечленки на ЕС, компетентни да издават анализни свидетелства за внасяните в страната спирт, дестилати и спиртни напитки, които са предназначени за пряка консумация съгласно приложение № 4.
5. Прилагането на списъците по т. 1 и 2 от тази заповед се отменя от датата на влизане в сила на Договора за присъединяване на Република България към Европейския съюз.
6. Контрола по изпълнение на заповедта възлагам на Лъчезар Борисов - заместник-министър на икономиката и енергетиката.
7. Тази заповед отменя заповед № РД-16-371 от 6.VII.2005 г. на министъра на икономиката и на изпълнителния директор на Изпълнителната агенция по лозата и виното.

Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив