ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 51 ОТ 2 МАРТ 2012 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА УСТРОЙСТВЕНИЯ ПРАВИЛНИК НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА МАЛКИТЕ И СРЕДНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ КЪМ МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И ТУРИЗМА, ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 240 НА МИНИС

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 51 ОТ 2 МАРТ 2012 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА УСТРОЙСТВЕНИЯ ПРАВИЛНИК НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА МАЛКИТЕ И СРЕДНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ КЪМ МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И ТУРИЗМА, ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 240 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2004 Г. (ДВ, БР. 81 ОТ 2004 Г.)

В сила от 09.03.2012 г.
Обн. ДВ. бр. от 9 Март 2012г.
МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
ПОСТАНОВИ:
§ 1. В се създава изречение второ:
"Осъществява правомощията по управлението на функциите на ИАНМСП като Изпълнителна агенция и Междинен орган по приоритетна ос 3 "Насърчаване на частния сектор" от Българо-швейцарската програма за сътрудничество за намаляване на икономическите и социални неравенства в рамките на разширения Европейски съюз."
§ 2. В се изменя така:
"2. осъществяват проверки преди вземането на решения за поемане на задължения и извършване на разход със средства, получени от републиканския бюджет, от Европейските фондове и по Българо-швейцарската програма за сътрудничество;".
§ 3. В се правят следните изменения и допълнения:
1. Създава се нова т. 24:
"24. изпълнява функции по счетоводно отчитане, верификация и възстановяване на разходи по Българо-швейцарската програма за сътрудничество;".
2. Досегашната т. 24 става т. 25.
§ 4. В се създава нова т. 5:
"5. изпълнява функциите на Междинен орган по приоритетна ос 3 "Насърчаване на частния сектор" от Българо-швейцарската програма за сътрудничество за намаляване на икономическите и социални неравенства в рамките на разширения Европейски съюз."
§ 5. В се правят следните изменения и допълнения:
1. Досегашният текст става ал. 1 и в нея:
а) създава се нова т. 30:
"30. изпълнява функциите на Изпълнителна агенция по приоритетна ос 3 "Насърчаване на частния сектор" от Българо-швейцарската програма за сътрудничество за намаляване на икономическите и социални неравенства в рамките на разширения Европейски съюз;"
б) досегашната т. 30 става т. 31.
2. Създава се ал. 2:
"(2) В дирекция "Развитие и интернационализация на малките и средните предприятия" 5 щатни бройки са с месторабота в гр. Враца, гр. Велико Търново, гр. Варна, гр. Пловдив и в гр. Благоевград."
§ 6. В се правят следните изменения:
1. На ред "дирекция "Развитие и интернационализация на малките и средните предприятия" числото "21" се заменя с "29".
2. На ред "Главна дирекция "Конкурентоспособност и иновации" числото "174" се заменя със "166".
3. На ред "териториални звена" числото "77" се заменя със "72".
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив