ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 75 ОТ 31 МАРТ 1998 Г. ЗА ОТМЕНЯНЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА КАТЕГОРИЗИРАНЕ НА ТРУДА ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ, ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 60 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1967 Г.

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 75 ОТ 31 МАРТ 1998 Г. ЗА ОТМЕНЯНЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА КАТЕГОРИЗИРАНЕ НА ТРУДА ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ, ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 60 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1967 Г.

Обн. ДВ. бр. от 7 Април 1998г.,
изм. ДВ. бр. от 23 Октомври 1998г.
Чл. 1. Отменя Правилника за категоризиране на труда при пенсиониране.
Чл. 2. (1) Създава Междуведомствена работна група с председател - заместник министър-председателят и министър на промишлеността, и членове - представители на: Министерството на труда и социалната политика, Министерството на здравеопазването, Министерството на финансите, Министерството на отбраната, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на промишлеността, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на транспорта, Министерството на земеделието, горите и аграрната реформа, Министерството на правосъдието и правната евроинтеграция, Министерството на културата, Националния осигурителен институт, Комитета по енергетика, Комитета по пощи и далекосъобщения, която до 30 септември 1998 г. да разработи проект на нов Правилник за категоризиране на труда при пенсиониране.
(2) Министрите и ръководителите на ведомствата по ал. 1 в 10-дневен срок да определят своите представители в Междуведомствената работна група.
§ 1. (Предишен параграф единствен, изм. - ДВ, бр. 123 от 1998 г.) Член 1 влиза в сила от 1 януари 2000 г.
§ 2. (Нов - ДВ, бр. 123 от 1998 г.) Трудовият стаж при пенсиониране на работниците и служителите, придобит до 31 декември 1999 г. включително, се зачита от съответната категория по действащия до тази дата Правилник за категоризиране на труда при пенсиониране.
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив