ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 97 ОТ 2 ЮНИ 2000 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 97 ОТ 2 ЮНИ 2000 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ

В сила от 1 юни 2000 г.
Обн. ДВ. бр. от 13 Юни 2000г.
МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
ПОСТАНОВИ:
§ 1. за определяне на цени на електрическата енергия, на топлинната енергия, на брикетите за населението и на природния газ, за приемане на Наредба за прилагане на цените на електрическата енергия, на топлинната енергия, на брикетите за населението и на природния газ за вътрешния пазар и на Наредба за образуване и прилагане на цените на електрическата енергия (обн., ДВ, бр. 2 от 2000 г.; изм. и доп., бр. 36 от 2000 г.) се изменя, както следва:
Array
Забележка. В цените е включен данък върху добавената стойност."
§ 2. В на Министерския съвет от 2000 г. за изпълнението на държавния бюджет на Република България за 2000 г. (ДВ, бр. 15 от 2000 г.) се правят следните изменения и допълнения:
1. Алинея 2 се изменя така:
"(2) "Булгаргаз" - ЕАД, внася годишно в държавния бюджет дължимите държавни вземания по § 31 от преходните и заключителните разпоредби на Закона за държавния бюджет на Република България за 2000 г. в срока за годишното счетоводно приключване."
2. В ал. 3 накрая се поставя запетая и се добавя "стойността на нагнетените количества природен газ в ПГХ "Чирен" и размера на погашенията по инвестиционни кредити за транзитната система".
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив