Постановление № 293 от 8 декември 1994 г. за освобождаване от митни сборове вноса на апаратура, инструменти, машини, материали и медикаменти, получавани като... (Отм. ДВ бр. 88/2006)

МС

Държавен вестник брой: 88

Година: 2006

Орган на издаване: МС

Дата на обнародване: 09.01.2007

Постановление № 293 от 8 декември 1994 г. за освобождаване от митни сборове вноса на апаратура, инструменти, машини, материали и медикаменти, получавани като безвъзмездна помощ по линия на програмата на японските доброволци за сътрудничество с чужбина

(Отм., ДВ, бр. 88 от 31.10.2006 г. - в сила от 01.01.2007 г.)

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
П О С Т А Н О В И:

Чл. 1.
(1) Освобождава се от митни сборове вносът на апаратура, инструменти, машини, материали и медикаменти, получавани като безвъзмездна помощ по линия на Програмата на японските доброволци за сътрудничество с чужбина.
(2) Освобождаването от митни сборове се извършва за всяка конкретна пратка след представяне в митническите учреждения на писмо от Министерството на промишлеността като координатор на японската техническа помощ за Република България, удостоверяващо, че имуществото по ал. 1 се внася в изпълнение на одобрен проект в рамките на Споразумението между правителството на Република България и правителството на Япония за оказване на безвъзмездна техническа помощ на Република България чрез изпращане на японски доброволци, сключено на 13 октомври 1992 година.

Чл. 2. Безвъзмездно полученото имущество по ал. 1 не може да бъде продавано или преотстъпвано.

Предложи
корпоративна публикация
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив